Cu drag, de mărţişor!

Odată cu sosirea Primăverii începe o nouă viaţă. Avem motive mai multe să fim mai buni, mai senini, mai sinceri - cu vise noi, cu planuri mari, cu mult curaj şi speranţa unui viitor luminos.

1 Martie este o zi specială, este începutul unui anotimp deosebit, iar cu acest prilej echipa Î.S. „Fiscservinform” Vă dorește să aveți în suflet mereu un soare care să lumineze și să inspire oamenii la fapte frumoase. Să aveţi suficiente motive pentru a simţi fericirea, zâmbiţi mai mult, dăruiți mai mult și trăiți fiecare clipă la intensitate maximă. Fie ca spiritul acestui anotimp să vă bucure.

Cu multă stimă,

Echipa Î.S. „Fiscservinform”

Noutăţi 69 din 709
30.10.2013
Anunţ! 31 octombrie 2013: program de muncă extins pentru Centrul de Asistenţă şi Contact!

În scopul oferirii consultaţiilor necesare tuturor utilizatorilor serviciilor electronice fiscale, până la sfârşitul lunii octombrie Centrul de Asistenţă şi Contact al Î.S.”Fiscservinform” va activa pînă la ora 2000 . Astfel, agenţii economici au posibilitatea de a obţine răspuns la anumite întrebări şi în afara programului de muncă. Conform graficului stabilit pentru ziua de 31 octombrie operatorii vor oferi consultaţii telefonice după următorul orar: 0800 -2000

Colaboratorii vor asigura:

  1. Consultarea agenţilor economici în procesul de prezentare a dărilor de seamă în format electronic;
  2. Înregistrarea tuturor incidentelor apărute în procesul de recepţionare a dărilor de seamă în formă electronică şi coordonarea măsurilor necesare pentru soluţionarea acestora;
  3. Recepţionarea tuturor apelurilor telefonice de la agenţii economici.

În contextul celor nominalizate, Centrul de Asistenţă şi Contact îndeamnă agenţii economici ca înainte de a apela numărul de telefon (022) 822-222 să acceseze rubrica “Întrebări frecvente” de pe portalul serviciilor electronice fiscale – servicii.fisc.md, întrucît pot găsi deja răspuns la o serie de întrebări, evitînd astfel timpul de aşteptare.

Pentru mai multe informaţii cu privire la modalitatea de utilizare a serviciilor electronice fiscale, contactaţi Centrul de Asistenţă şi Contact la numărul de telefon (022) 822-222.revină la lista noutăţilor


  Noutate 56 din 512 

În atenția contribuabililor!!!

Vă aducem la cunostință că în baza Hotărârii Guvernului nr. 125 din 06.02.2018 (publicată în Monitorul Oficial al Republicii Moldova nr. 40-47 din 09.02.2018) Întreprinderea de Stat „Fiscservinform” s-a reorganizat prin fuziune (absorbţie) cu Instituţia publică „Centrul de Tehnologii Informaţionale în Finanţe”, ultima fiind succesor de drepturi și obligații.

Prin urmare, portalurile fsi.md și fiscservinform.md nu se mai administrează și au rămas cu scop de informare. Pentru a continua, închideți fereastra dată sau treceți pe site-ul nou.


CTIF.GOV.MD