Comunicate de presă 5 din 71
10.02.2010
Seminarul privind implementarea serviciilor electronice fiscale desfasurat la Ministerul Finantelor

La data de 9 februarie 2010, în cadrul întâlnirii organizate de Direcţia Administrarea Contribuabililor Mari, petrecută în incinta Ministerului Finanţelor, de către colaboratorii Î.S. ”Fiscservinform” a fost desfăşurată o prezentare cu tema “Serviciile Electronice Fiscale”.

Agenda seminarului nominalizat a cuprins o descriere amplă a site-lui www.servicii.fisc.md şi o prezentare detaliată a serviciilor de raportare fiscală electronică „Declaraţie rapidă” şi „Declaraţie electronică”. Au fost relatate etapele de înregistrare şi utilizare ale ambelor servicii electronice fiscale.

Scopul seminarului a constituit:

1. Familiarizarea contabililor şi managerilor cu metodele de automatizare a procesului de raportare fiscală;

2. Popularizarea procesului de optimizare a raportării fiscale;

3. Stimularea sporirii numărului agenţilor economici-utilizatori ai serviciilor fiscale electronice;

4. Ridicarea nivelului relaţiilor dintre contribuabili şi Serviciul Fiscal de Stat.revină la lista noutăţilor


  Noutate 460 din 512 

În atenția contribuabililor!!!

Vă aducem la cunostință că în baza Hotărârii Guvernului nr. 125 din 06.02.2018 (publicată în Monitorul Oficial al Republicii Moldova nr. 40-47 din 09.02.2018) Întreprinderea de Stat „Fiscservinform” s-a reorganizat prin fuziune (absorbţie) cu Instituţia publică „Centrul de Tehnologii Informaţionale în Finanţe”, ultima fiind succesor de drepturi și obligații.

Prin urmare, portalurile fsi.md și fiscservinform.md nu se mai administrează și au rămas cu scop de informare. Pentru a continua, închideți fereastra dată sau treceți pe site-ul nou.


CTIF.GOV.MD